Öztürk; “Karanlık İttifakların Sabrımızı Taşırmasına İzin Vermeyeceğiz”

Öztürk; “Karanlık İttifakların Sabrımızı Taşırmasına İzin Vermeyeceğiz”

Önceki gece Kozan Belediyesi’ne bağlı Kozan İmar Limited Şirketi yetkilisi Haceli Yılmaz’ın otomobiline yapılan saldırıya sert bir dille tepki gösteren Başkan Musa Öztürk “Karanlık ittifakların sabrımızı taşırmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Yaklaşık bir yıldır projeleri, yatırımları, hizmetleri ve farklı belediyecilik anlayışıyla, bölgede örnek bir belediye olduklarının altını çizen Başkan Öztürk, bu gidişattan ve belediyenin hizmet birimlerinden rahatsız olarak kalleşçe yöntemlerle önlerini kesmek isteyen şer ittifaklarına asla müsamaha göstermeyeceklerini söyledi.

 

Başkan Öztürk yaptığı açıklamada; “Şirket yetkilimize yapılan bu alçakça saldırı aslında belediyemize yapılmıştır. Yaşanan bu olay Kozan’a hizmet noktasında ne kadar başarılı olduğumuzu ve bunu engellemek isteyen şer ittifaklarının ne tür saldırganca tutumlar sergileyebileceklerini gözler önüne seriyor. Elbette bu tarz saldırılar bizi ne yıldırır ne de korkutur. 30 Mart’ta Kozan halkından aldığımız gücü hizmete çevirmeye devam ediyoruz. Vazifemizin ne olduğunun farkındayız üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Belediye personelimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve emniyetin titizlikle bu olayı çözeceğine inanıyorum. Elbette bu çirkin saldırının sorumluları adalet karşısında hesap verecektir.” dedi.

 

Haceli Yılmaz`ın, Cumhuriyet Mahallesi Şıh Efendi Bulvarındaki evinin önünde park halinde bulunan otomobilinin camları kırılıp lastikleri kesilmişti.